طرز تهیه خوراک مرغ با سوسیس و بامیه
درست کردن خوراک مرغ با سوسیس و بامیه
خوراک مرغ با سوسیس و بامیه
مواد لازم خوراک مرغ با سوسیس و بامیه
ران مرغ با پوست 1400 گرم
سوسیس 700 گرم
بامیه 350 گرم
آب مرغ 1 لیتر
آب 1 لیتر
ژامبون 150 گرم
آرد 1 پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
برگ جعفری تازه ½ پیمانه
کرفس 4 ساقه
پیاز درشت 1 عدد
سیر 4 حبه
پیازچه 3 ساقه
فلفل دلمه ای 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
ادویه کاجون به میزان دلخواه
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه خوراک مرغ با سوسیس و بامیه
بامیه را به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
ژامبون را خرد کنید.
در قابلمه ای بزرگ و روی شعله متوسط ژامبون را سرخ کنید تا ترد و کرانچی شوند. سپس ژامبون ها را از قابلمه خارج کرده و روغن را در قابلمه باقی بگذارید. ژامبون ها را در زمان سرو به غذا اضافه می کنیم.
ران های مرغ را در روغن ژامبوهای سرخ شده طوری در قابلمه قرار می دهید که پوست آنها کف قابلمه باشد باشد، روی آن ها نمک بپاشید و بگذاری روی شعله ملایم خوب سرخ شوند (حدود 5 دقیقه)؛ سپس برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.
ران های مرغ را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید. سوسیس را در چربی قابلمه تفت دهید تا به رنگ قهوه ای درآید، آن را کنار بگذارید.
(اگر می خواهید می توانید مقدار چربی قابلمه را اندازه بگیرید؛ باید حدود ½ پیمانه باشد یا می توانید ½ پیمانه روغن را به قابلمه اضافه کنید.) اجازه دهید برای 1 تا 2 دقیقه روغن حرارت ببیند و سپس 1 پیمانه آرد را افزوده و هم بزنید.
برای چند دقیقه اول این مخلوط را به طور مداوم هم بزنید، سپس هر 2 دقیقه یک بار این کار را انجام دهید. شعله را کم کنید تا به آرد رنگ تیره دربیاید. (رنگ تیره آن می تواند مثل قهوه باشد ولی مراقب باشید تا نسوزد.)
در حالی که دارید روغن را هم زده و می پزید، آب مرغ و آب را در قابلمه ای جداگانه به جوش بیاورید.
فلفل دلمه ای سبز، کرفس و پیاز را خرد کنید.
سیر را ریز کنید.
پیازچه و جعفری را خرد کنید.
پیاز، فلفل دلمه ای سبز و کرفس را به آرد افزوده و خوب با هم مخلوط کنید. گهگاهی آن را هم بزنید و اجازه دهید برای 5 دقیقه بپزند. سیر را افزوده و دوباره مواد را هم بزنید و برای 1 دقیقه دیگر آنها را بپزید. رب گوجه را به مواد اضافه کنید.
آب مرغ و آب جوش را کم کم به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید.
موقعی که آرد مایع را جذب می کند، صدای جلز و ولز آن بلند می شود. همان طور که به هم زدن مواد ادامه می دهید، آب مرغ بیشتری اضافه کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
ممکن است همه 2 لیتر آب را نیاز داشته باشید ولی مقداری آب مرغ را اضافه کنید که کمی آبکی تر از حدی باشد که می خواهید در پایان کار داشته باشید.
به یاد داشته باشید که می خواهید آن را برای چند ساعت بپزید. نیمی از مخلوط ادویه (فلفل سیاه، سیر وآویشن و...) را بیافزایید، بچشید و اگر می خواهید مقدار بیشتری از ادویه را به آن اضافه کنید.
شعله را کم کنید و ران های مرغ را دوباره به قابلمه برگردانید. می توانید پوست مرغ را وقتی هنوز ترد است بخورید یا آن را به خوراک اضافه کنید.
مواد را حدود 90 دقیقه به آرامی بپزید و گهگاهی هم بزنید تا حدی که استخوان های مرغ به راحتی از گوشت جدا شوند. مرغ ها را از خوراک خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند.
در حالی که مرغ ها در حال سرد شدن هستند، سوسیس را به حلقه های ضخیم برش دهید و همراه بامیه به خوراک اضافه کنید.
گوشت مرغ ها را از استخوان جدا کنید و درشت درشت خردشان کنید. آنها را دوباره به قابلمه بازگردانید. در این زمان می توانید بسته به این که می خواهید غذای تان در نهایت چقدر پخته باشد، آن را برای 1 ساعت یا چند ساعت دیگر بپزید.
وقتی آماده خوردن این غذا هستید، پیازچه، جعفری و ژامبون را افزوده و خوب هم بزنید.
این غذا را می توانید مانند خورش روی برنج سرو کنید یا با نان بخورید.
- احسان رودبالی
- سه شنبه ۲۰ بهمن ۹۴
- ۱۰:۱۱